Algemene voorwaarden


Van harte welkom bij Koan Float, Float- & Massagecentrum.

Voor uw boeking/bestelling gelden onderstaande voorwaarden.

Het is belangrijk dat u minimaal 15 minuten voor aanvang van uw float- en/of massagesessie(s) in Koan Float aanwezig bent, anders zijn wij helaas genoodzaakt om uw sessie(s) in te korten of te laten vervallen.

Annuleringsvoorwaarden:
Wij hebben er begrip voor dat u door onvoorziene omstandigheden een afspraak af moet zeggen. Wij verzoeken u echter ons hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen. Wij verzoeken u, indien u een afspraak wenst af te zeggen, de afspraak minimaal 24 uur van tevoren te annuleren of wijzigen. Bij verzuim hiervan zijn wij helaas genoodzaakt 100% van de prijs van uw besproken float- en/of massagesessie in rekening te brengen. Voor reserveringen die minimaal 24 uur (of eerder) van tevoren geannuleerd worden, zal Koan Float haar best doen om in overleg op korte termijn te zorgen voor een vervangend tijdstip. Als u de reeds betaalde reservering niet wilt of kunt verzetten, dan zal het betaalde bedrag uitgekeerd worden in de vorm van een Koan Float giftcard.

Acties en vouchers/giftcards:
De prijs voor acties op sessies en/of arrangementen, waarbij het inleveren van een voucher verplicht is, is uitsluitend mogelijk tegen inlevering van de voucher.Indien deze niet aanwezig is, zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht.

 


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.